După înfrângerea de la Constanța, Magic Sibiu se pregătește pentru duelul cu Agronomia

0
29


Magic Sibiu se întoarce cu o înfrângere de la Constanța, unde a disputat marți, 16 mai, returul fazei a doua a Ligii 1 cu echipa locală BC Athletic. Deși Magic a cedat partida cu scorul de 66-50, antrenorul Bogdan Spînu s-a declarat mulțumit de atitudinea pe care jucătorii săi au avut-o pe teren.

Formația sibiană a intrat mai greu în meci, pierzând actul inaugural la o diferență de 15 puncte, însă a revenit în joc și a oferit două sferturi mai echilibrate. Finalul de meci le-a aparținut jucătorilor sibieni, care și-au adjudecat ultima secvență, însă avansul înregistrat în prima parte a meciului a decis învingâtoarea, BC Athletic câștigând acasă cu scorul de 66-50 (29-14, 16-13, 13-12, 8-11). Cel mai bun marcator al lui Magic Sibiu a fost căpitanul Andrei Dinu cu 18 puncte. Pentru Magic au mai marcat Eduard Bălcescu 9 puncte, Gerald Georgescu 7, Flavius Cotrigășanu 6, Traian Petru 5, Bogdan Spînu 3 și Alexandru Hulpuș 2.
Antrenorul lui Magic Sibiu a vorbit despre partida de la Constanța, apreciind, în ciuda înfrângerii, jocul bun făcut de elevii săi.

„Am pierdut, dar ne întoarcem cu o impresie bună de la Constanța, unde am jucat baschet de calitate. Păcat că am intrat mai greu în meci, altfel am fi avut șansele noastre. Am făcut faze bune, am jucat colectiv, am avut finalizări, a fost un meci bun. Toți băieții care au intrat pe teren au jucat bine”, a spus Bogdan Spînu, antrenorul lui Magic Sibiu.

Tehnicianul a vorbit și despre partida pe care Magic Sibiu o joacă duminică la Sibiu, în compania celor de la ACS Agronomia 4Sports, fiind ultimul meci pentru echipa sibiană în actuala ediție a Ligii 1.

„Duminică jucăm cu cei de la Agronomia. Sunt campioani naționali la U18, jucători de excepție, cu agresivitate bună în apărare, dar eu sper că vom putea face un meci bun. Important este să ne facem jocul”, a mai spu Bogdan Spînu.

Partida cu ACS Agronomia 4Sports se joacă duminică, 21 mai, de la ora 14, în Sala CSȘ Sibiu.
Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă a Sibiului. Proiectul este realizat în parteneriat cu Ballan Sportswear și Ghost Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here