Două meciuri de verificare pentru CSU Sibiu în cantonamentul de la Cheile Grădiștei

0
50
Sursa: www.csusibiu.ro

Baschetbaliștii de la CSU Sibiu au plecat astăzi spre Cheile Grădiștei acolo unde vor disputa două partide de verificare. Chiar la această oră (17:40) CSU Sibiu joacă primul meci amical în compania celor de la BCM U Pitești în timp ce mâine începând de la ora 12:00 formația din Sibiu va evolua contra U-BT Cluj Napoca.

”În sfârșit începem meciurile de pregătire, după o pauză lungă. La fel ca și cei cu care jucăm, nici noi nu suntem în efectiv complet datorită jucătorilor care participă la acțiunile loturilor naționale. Vor fi două jocuri în care putem vedea potențialul jucătorilor noi din lot, iar scopul meu este integrarea acestora cât mai rapidă în sistemul de joc pe care îl pregătim pentru noul sezon”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu conform csusibiu.ro

CSU Sibiu a plecat la Cheile Grădiștei fără 5 jucători. Radu Paliciuc face parte din lotul României pentru Eurobasket în timp ce Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe și Wilhelm Brosser se vor alătura lotului zilele viitoare după ce au participat la Universiada de la Taipei. De asemenea, Chris Cooper se va alătura lotului echipei din Sibiu abia săptămâna viitoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here