Despre adversarii echipei CSM Mediaș din Grupa A

0
31

Echipa de baschet a Clublui Sportiv Municipal face parte din Grupa A a Ligii 1. Din această grupă fac parte CSM Oradea 2, BC Timba 2, BC Timișoara 2, ACS Târgu-Jiu și Sighetul Marmației.

Echipele cu drept de calificare la Turneul Semifinal sunt CSM Mediaș, ACS Târgu-Jiu și Sighetul Marmației. Așadar, trei echipe se bat pentru două locuri în faza următoare a competiției. Mai jos o să discutăm despre adversarii cu drept de promovare.

ACS Târgu-Jiu pare o echipă bine organizată din toate punctele de vedere, o echipă care a început pregătirea din timp. În lotul echipei din Tg. Jiu se află tinerii jucători din localitate plus doi jucători cu experiență. Este vorba de Răzvan Bratoloveanu, jucător care a evoluat la Energia și la Politehnica Iași în precedentul sezon. Al doilea jucător este Adrian Roșu, fost component al echipelor Energia, Steaua, Dinamo, Politehnica Iași și Miercurea Ciuc. Cei doi au reușit promovarea în Liga 1, alături de echipa din Iași.

Echipa din Sighetu Marmației pare cel mai dificil adversar. Conform presei locale, lotul echipei a fost întărit cu doi americani, Will Wise și Steve Rosemond, și 4 jucători cu experiență din Satu Mare și Baia Mare. Clubul este condus de către George Opriș iar echipa va fi antrenată de către Emil Kostelnik și Alin Pop.

Deplasări lungi pentru echipa din Mediaș

CSM Mediaș a fost repartizată într-o grupă în care adversarii se află la mare distanță. 266 km până la Oradea, 320 la Timișoara, 298 la Tg. Jiu și 283 la Sighetu Marmației. Echipa medieșeană putea evolua într-o grupă cu CSU Sibiu 2 și BC Mureș 2, localități mult mai apropiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here