Dan Fleșeriu: „Sper să avem mai multă șansă decât în primul meci de la Sibiu”

0
34
foto: CSU Sibiu
foto: CSU Sibiu

CSU Sibiu se deplasează pe terenul celor de la Steaua CSM, pentru meciurile trei și patru ale semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. Tehnicianul sibienilor, Dan Fleșeriu speră să își poată apăra șansele și să aducă seria înapoi la Sibiu.

„Suntem pregătiți pentru meciuri. Sper să avem mai multă șansă decât în primul meci de la Sibiu și să reușim să ținem ritmul timp de 40 de minute, sau chiar 45 de minute, în caz de prelungiri. Băieții sunt dornici să facă din nou un meci bun și o apărare mai bună decât au reușit în primele duă meciuri și cred că depinde doar de noi să ne apărăm șansele astfel încât să aducem seria înapoi acasă, într-un meci decisiv. Avem ceva probleme medicale, cred că toată lumea are, dar la ora meciului sper să fim toți apți de joc și gata să dăm mai mult de 100% pe teren. Sunt extrem de încântat de atenția pe care o primim de la suporteri. Mă bucură farte mult când văd sala plină, la meciurile de acasă. Sunt absolut convins că ne vor susține, indiferent dacă vor fi acolo cu noi sau ne vor urmări în fața televizorului ori se vor strânge undeva să urmărească meciul împreună. Susținerea lor cu siguranță va conta și băieții vor înțelege că dacă vor juca cu inima și își vor da tot sufletul pe teren, vor câștiga de fiecare dată”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenor BC CSU Sibiu.

Meciul trei este programat astăzi, 8 mai, cu începere de la ora 19.45. Confruntarea cu numărul patru a seriei este programată miercuri, 10 mai, cu începere de la ora 18.30

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here