Dan Fleșeriu: „ Nu am găsit soluții nici de pe bancă, nici din teren și nu am atacat coșul suficient”

0
23
foto: CSU Sibiu
foto: CSU Sibiu

CSU Sibiu a cedat în primul meci al semifinalei, scor 79-84, în fața celor de la Steaua CSM EximBank. Dan Fleșeriu, tehnicianul sibienilor, a vorbit despre eșecul suferit de echipa sa.

„Sunt dezamăgit de cantitatea de efort pe care am depus-o și am risipit-o degeaba, neputând să oprim un jucător de-al lor care a dat 28 de puncte. Nu cred că are valoare de 28 de puncte, chiar dacă, probabil, câștigă cât toți jucătorii noștri la un loc. Dar nu despre asta e vorba, ci despre o apărare mult mai slabă a noastră și de faptul că nu am putut răspunde cu același nivelul de agresivitate pe care ei l-au avut în ultimele 7-8 minute ale meciului. Din păcate, mental am pierdut meciul. Nu am găsit soluții nici de pe bancă, nici din teren și nu am atacat coșul suficient. Ei aveau foarte mulți jucători cu 4 faule și am greșit foarte mult și aici. Să sperăm că vom putea să ne revenim rapid și să jucăm mai bine în meciul următor. Noi nu am reușit să răspundem la nivelul de agresivitate care, cred eu, a fost mult peste limita regulamentului, nivel pe care și noi îl practicăm, în general. Cu acest nivel de agresivitate am ajuns pe locul al doilea la sfârșitul sezonului regulat, dar astăzi nu l–am avut deloc, pe parcursul jocului. Poate și pentru că am primit niște faule extrem de ușoare, în momente importante ale meciului.

Din păcate, trebuie să primim câte un duș rece, ca să putem să jucăm mai bine și mai agresiv. Să sperăm că vom avea energie suficientă. Ei au o bancă mai lungă, chiar dacă astăzi le-a lipsit un jucător important, Szijarto, care juca titular. Au fost nevoiți să facă unele schimbări, au fost puțin dezorientați la început, dar noi nu am profitat nici de acest lucru și cred că am pierdut o ocazie extrem de bună să conducem seria, așa cum cred că meritam. Deciziile proaste pe care le luăm vin pe fondul oboselii, dar cred că a fost mai mult vorba de faptul că am fost surprinși că ei se <<apără>>”, a declarat Dan Fleșeriu.

Meciul secund al seriei este programat miercuri, 3 mai, cu începere de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here