Dan Fleșeriu: „Este o victorie norocoasă”

0
235
foto: Robyy Boroș
foto: Robyy Boroș

CSU Sibiu s-a impus la limită în prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Elevii lui Dan Fleșeriu au trecut de CSM Oradea, scor 73-72. Tehnicianul sibienilor, Dan Fleșeriu a vorbit despre victoria echipei sale.

„Este o victorie norocoasă, obținută în ultimele secunde de joc. O victorie care vine în contra partidă cu ultimul meci din sezonul precedent, care mă bântuie și azi. Așadar, putem să spunem că cel de sus le împarte. Mi-a fost teamă în acest meci, mai mult decât de Oradea – care are o echipă foarte bună, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, de jucătorii mei. Ei nu sunt, deocamdată, la parametrii la care îmi doresc eu să fie. De asemenea, jocul nostru de echipă nu este ceea ce ne dorim, însă avem multe individualități. Desigur este primul meci al sezonului, astfel încât e firesc ca jocul de echipă să nu fie cel mai bun.

Oradea ne-a dominat la recuperări. În prima parte mi s-a părut că au marcat mai bine de la distanță decât noi, însă statistica a indicat egalitate (n.r. Kevin Capers a marcat trei coșuri de trei puncte pe posesii succesive în primul sfert). Având o structură cu ceva mai mulți jucători din sezonul trecut, eu cred că Oradea va intra mai repede în formă decât noi. De asemenea, sunt de părere că va fi una dintre pretendentele la titlu și în acest sezon competițional.”, a declarat tehnicianul, conform 24secunde.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here