Dan Fleșeriu: „Am început într-un ritm în care cred că putem câștiga cu oricine”

0
29
foto: Ana-Maria Mătușoiu
foto: CSU Sibiu

CSU Sibiu a egalat seria semifinală cu Steaua CSM EximBank din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația sibiană a trecut de bucureșteni cu scorul de 88-80. La finalul meciului, Dan Fleșeriu a vorbit despre dăruirea jucătorilor săi și spune că dacă își dau sufletul pe teren vor ieși mereu câștigători, indiferent de rezultat:

„Un efort mult, mult peste capacitatea noastră. Băieții au jucat de data aceasta cu mai mult suflet. Au înțeles perfect că la Sibiu se așteaptă rezultate, dar nu victoria e atât de importantă ci faptul că îți dai sufletul pe teren. Atâta timp cât vor înțelege treaba asta vor câștiga, indiferent de scorul de pe tabelă.

Am început într-un ritm în care cred că putem câștiga cu oricine. E adevărat că și ei au început moale și ne-au lăsat să avem ritmul acesta. Era de așteptat să nu avem o energie atât de mare să punem presiune și mare pe ei, încât să putem juca contraatacul atât de bine. În primul rând s-a văzut la Hardy că a obosit. După două sezoane, Hardy astăzi a obosit. Își revine și mâine va juca iar.

Bogdan Popescu a făcut un efort extrem de mare. A ieșit cu 5 faulturi în genunchi,  nici măcar nu putea să stea jos că i se încordează mușchiul. Tot ce îmi doresc de la jucătorii aceștia e să joace cu suflet și să dea absolut tot pe teren. Atunci vom avea șansele noastre.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here