CSU Sibiu U18 se impune în fața celor de la U-BT Cluj-Napoca

0
29
foto: Alina Cojocaru
foto: Alina Cojocaru

CSU Sibiu U18 s-a impus în fața celor de la U-BT Cluj-Napoca, scor 67-58, în meciul secund al turneului final disputat la București.

Primele minute ale confruntării au fost echilibrate, clujenii distanțându-se la trei puncte după aproximativ patru minute de joc. Sibienii au reușit să preia conducerea și s-au impus în actul inaugural cu scorul de 11-16. În sfertul secund, echipa antrenată de Tudor Dumitrescu a reușit să reducă din handicap, scorul pauzei fiind 28-30, în favoarea lui CSU.

După revenirea de la cabine, băieții lui Alexandru Kovacs au reușit un sfert excelent, având 18 puncte avantaj la finalul penultimului act. În actul decisiv, U-BT a redus din handicap, însă nu suficient pentru a întoarce soarta partidei.

Paul Bogdan a fost cel mai bun marcator al sibienilor cu 18 puncte la care a mai adăugat 6 recuperări și 2 pase decisive. Victor Bogdan a terminat în triple-double cu 14 puncte, 12 recuperări și 12 pase decisive.

De partea cealaltă, s-a remarcat David Vida cu 19 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive. Davis Chioreanu a reușit 16 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.

Următorul meci al juniorilor lui CSU Sibiu este programat mâine, 8 mai, cu începere de la ora 14.00 în fața celor de la Știința București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here