CSU Sibiu se deplasează la București pentru meciul trei al semifinalei

0
26
foto: CSU Sibiu
foto: CSU Sibiu

Steaua CSM și CSU Sibiu se întâlnesc în meciul secund al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Regimentul de Gardă Mihai Viteazu este programată luni, 8 mai, cu începere de la ora 19.45, în direct pe DigiSport.

Seria se mută la București după ce cele două echipe și-au adjudecat câte un meci la Sibiu. În primul meci al seriei, Steaua CSM s-a impus cu scorul de 84-79, într-un meci câștigat în ultimul act al confruntării. În meciul secund, echipa lui Dan Fleșeriu a reușit să egaleze scorul general, impunându-se cu scorul de 88-80, după un joc controlat în totalitate de sibieni.

Pe lângă cele două confruntări din play-off, CSU Sibiu și Steaua CSM s-au mai întâlnit de patru ori în actuala stagiune de campionat. Toate cele patru partide au fost adjudecate de echipa din capitală. Istoricul confruntărilor anterioare esta favorabil steliștilor, scorul fiind 11-7.

Confruntarea cu numărul patru a seriei este programată miercuri, 10 mai, cu începere de la ora 18.30. În cazul în care este nevoie, meciul decisiv este programat în data de 13 mai la Sibiu.

Această confruntare va fi arbitrată de Marius Ciulin, Valentin Negrea și Alexandru Anica, comisar din partea federației fiind Svetlana Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here