CSU Sibiu revine în Sala Transilvania și primește vizita lui SCM U Craiova

0
305
foto: csusibiu.ro

Etapa a 8-a din Liga Națională Baschet Masculin programează vineri, 8 decembrie, partida dintre CSU Sibiu și SCM U Craiova. Prologul etapei va demara de la 18:30 la Sala Transilvania. Confruntarea va fi transmisă de DigiSport.

CSU Sibiu revine pe teren propriu după aproape o lună de zile. Elevii lui Dan Fleșeriu au disputat ultimul meci pe teren propriu pe data de 10 noiembrie în compania lui BC Timba Timișoara. În acest interval galben-albaștrii au mai disputat un singur meci oficial, după pauza cauzată de preliminariile pentru FIBA World Cup, pe care l-au pierdut cu scorul de 67-62 pe terenul lui Phoenix Galați.

Tyler Laser a revenit la formația sibiană. El a suferit o intervenție chirurgicală la cot, însă s-a refăcut până la partida de la malurile Dunării, când a fost și cel mai bun jucător al formației cu 29 de puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive.

SCM U Craiova se va deplasa la Sibiu după ce a obținut o victorie facilă în fața lui Dinamo București, scor 110-84. Totuși apărea echipei lui Rami Hadar le-a permis tinerilor dinamoviști să marcheze 84 de puncte, cele mai multe marcate într-un meci din actuala ediție de campionat de către formația din Ștefan cel Mare.

Partida de la Sibiu va pune față în față cei mai buni marcatori ai Ligii Naționale de Baschet Masculin. Goran Martinic cu o medie 23.0 puncte și Ivan Siriscevic cu 22.1 puncte pe meci de la Craiova îl vor înfrunta pe Tyler Laser, cel care adună tot 22.1 puncte pe meci în primul său sezon în România. Cei trei formează podiumul celor mai buni marcatori din LNBM, după 7 etape scurse.

Partida de vineri va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Podar (Cluj-Napoca), Alin Faur (Timișoara) și Răzvan Moraru (Cluj-Napoca).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here