CSU Sibiu pierde la Oradea. Câștigătoarea bronzului se decide miercuri

0
21
foto: Robyy Boroș
foto: Robyy Boroș

CSU Sibiu a cedat pe terenul celor de la CSM Oradea, scor 66-70, în meciul secund al finalei mici. Meciul decisive al acestei serii este programat miercuri, 24 mai, la Sibiu.

Sibienii au început bine partida din Sala Sporturilor Antonio Alexe, conducând cu 5-0 după primul minut de joc. Elevii lui Dan Fleșeriu s-au menținut la conducere, însă pe finalul actului inaugural, orădenii au revenit și au preluat conducerea, câștigând sfertul, scor 20-18. Sfertul secund a fost unu echilibrat, încheiat la egalitate și astfel, CSM Oradea intră la cabine cu un avantaj de o posesie, scor 34-32.

După revenirea de la cabine, gazdele s-au distanțat pe tabela de marcaj, având un avantaj de zece puncte la jumătatea penultimului act, scor 46-36. Oaspeții au revenit, scorul înaintea ultimelor zece minute de joc fiind egal, 51-51. Elevii lui Dan Fleșeriu s-au distanțat pe tabela de marcaj în primele minute ale actului decisiv, având un avantaj de șase puncte, scor 57-51. Orădenii au revenit în meci, reușind să preia conducerea pe tabela de marcaj, scor 58-57. Echipa lui Cristian Achim și-a creat un avantaj de patru puncte, scor 63-59, cu aproximativ trei minute rămase din meci. Cu un minut și jumătate înainte de final, cele două echipe se aflau la egalitate, scor 64-64. CSM Oradea s-a distanțat din nou la două posesii, scor 68-64, cu 34 de secunde până la final. CSU Sibiu nu a mai putut întoarce soarta partidei și astfel a cedat cu scorul de 66-70.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Sean Denison cu 14 puncte la care a mai adăugat 5 recuperări și 2 pase decisive.

Pentru CSU Sibiu s-a remarcat Igor Mijajloviccu 16 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive. Chris Cooper și Marcel Davis au terminat partida cu câte 13 puncte marcate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here