CSU Sibiu joacă vineri la Pitești

0
28

BC CSU Sibiu joacă vineri, de a orele 18:00, la BCM U FC Argeș Pitești, partida din etapa a V-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Meciul va fi transmis LIVE pe DigiSport 4.

După victoria din etapa trecută, de pe teren propriu, cu  U-Banca Transilvania, baschetbaliștii sibieni au plecat la Târgoviște, acolo unde s-au antrenat pentru partida de mâine cu echipa din Pitești, unde speră să facă un meci bun și să se întoarcă cu o victorie.

„Ne așteaptă un meci greu la Pitești, ultimul din seria de meciuri cu echipe din top 6 în sezonul trecut. Jucăm cu o echipa mult îmbunătățită a Piteștiului care a făcut niște transferuri foarte importante în vara aceasta. Au multe arme puternice de atac, unde înscriu cu ușurință și, până la meciul cu Craiova, au fost în top 3 la apărare. Noi suntem obișnuiți deja cu meciuri cu echipe puternice și chiar daca ne-am antrenanat la Târgoviște, Sala Transilvania fiind ocupată iar lotul este în continuare incomplet, ca și în ultima partidă, cu Clujul, mergem la Pitești să facem un meci bun, care să ne ofere șansa de a profita de punctele noastre forte. Sunt convins că va fi un nou meci de angajament maxim, atât fizic, cât și psihic”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

După partida de mâine, 3 noiembrie 2017, ora 18:00, BC CSU Sibiu va primi vizita nou promovatei BC  Timba Timișoara, în 10 noiembrie 2017, de la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here