CSU Sibiu joacă pe teren propriu primul meci al finale mici

0
27
foto: CSU Sibiu
foto: CSU Sibiu

CSU Sibiu primește vizita celor de la CSM Oradea, în primul meci al finalei mici. Confruntarea din Sala Sporturilor Transilvania este programată joi, 18 mai, cu începere de la ora 19, în direct la DigiSport.

Sibienii au piedut în semifinalele Ligii Naționale cu scorul de 3-1 la general, în timp ce echipa din Oradea a ratat șansa calificării în finală în meciul decisive disputant la Cluj-Napoca.

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în actuala stagiune de campionat. În primul meci al sezonului- regulat, echipa lui Dan Fleșeriu s-a impus cu scorul de 74-70, urmând ca apoi să cedeze la Oradea cu scorul de 63-66. În grupa 1-6, orădenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 84-72, în timp ce CSU și-a adjudecat confruntarea de pe propriul teren, scor 69-66.

Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil oaspeților de joi care s-au impus în 16 meciuri față de cele 15 victorii reușite de echipa sibiană.

Confruntarea din Sala Sporturilor Transilvania va fi arbitrate de Bogdan Podar, Sorin Drugău și Istvan Bertalan, comisar din partea federației fiind Mihai Caraion.

Meciul secund al finalei mici este programat luni, 22 mai, cu începere de la ora 19.00. În cazul în care este nevoie, meciul decisiv se va disputa la sibiu, miercuri, 24 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here