CSU Sibiu joacă astăzi meciul secund al semifinalei

0
32
foto: CSU Sibiu
foto: CSU Sibiu

CSU Sibiu și Steaua CSM se întâlnesc în meciul secund al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Sporturilor Transilvania este programată astăzi, 3 mai, cu începere de la ora 19.00 și va fi transmisă în direct de DigiSport. Partida se va disputa cu casa închisă.

Primul meci al semifinalei a fost unul echilibrat, scorul pauzei fiind 42-42. Sfertul trei a aparținut sibienilor, care înaintea ultimelor zece minute de joc aveau una avantaj de opt puncte. În sfertul decisiv,  Elevii lui Dan Fleșeriu s-au blocat, nu au găsit soluții în ofensivă, iar Steaua cu un Morris Curry senzațional a reușit să-și apropie victoria, 84-79.

Confruntarea va fi arbitrată de Alexandru Olaru, Istvan Bertalan și Marius Epure, comisar din partea federației fiind Doru Vinași.

După confruntarea de astăzi, seria se mută la București. Meciul trei este programat în data de 8 mai, iar dacă este nevoie, meciul patru va avea loc în 10 mai. În cazul în care este nevoie, meciul decesiv este programat în data de 13 mai, la Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here