CSU Sibiu debutează astăzi în noua ediție de campionat

0
27

CSM Oradea și CSU Sibiu se întâlnesc în prima etapă a Ligii Națonale de Baschet Masculin. Confruntarea din Arena Antonio Alexe este programată astăzi, 7 octombrie, cu începere de la ora 19.30 și poate fi urmărită în direct pe DigiSport.

Ambele echipe au evoluat în cupele europene. Oradea a ratat calificarea în faza următoare a Fiba EuropeCup la un singur punct. Echipa sibiană a pierdut la un punct partida de pe teren propriu, urmând ca apoi să cedeze categoric la Pardubice, scor 64-77.

Cele două echipe s-au întâlnit în finala mică a precedentei ediții de campionat. Primul meci al seriei s-a disputat la Sibiu, echipa lui Dan Fleșeriu reușind să se impună, conducând seria cu 1-0. A urmat meciul de la Oradea, acolo unde CSM a reușit să egaleze, 1-1. În decisivul de la Sibiu, echipa orădeană s-a impus la limită, scor 72-71, ocupând astfel ultima poziție a podiumului.

„Oradea este, ca și în ultimele trei sezoanele, una dintre echipele favorite la câștigarea titlului. Va fi un meci foarte greu, în care noi va trebui să depunem extrem de multă energie pentru a ține aproape de ei. Să sperăm că avem puterea necesară, vom fi mai organizați, pentru că am lucrat pentru asta, și vom reuși un meci bun. Ne dorim să dăm o replică bună și să arătăm că și noi ne dorim câștigarea unui trofeu sezonul acesta”, a declarat Dan Fleșeriu,antrenor BC CSU Sibiu.

Confruntarea din această seară va fi arbitrată de Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti și Ciprian Ciocan, comisar din partea Federației fiind Doru Vinași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here