CSU Sibiu dă piept cu Steaua CSM EximBank în semifinalele campionatului

0
27

CSU Sibiu a ajuns în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin după o pauză de 8 ani. Formația lui Dan Fleșeriu va da piept cu Steaua CSM EximBank în penultimul act al competiției. La fel ca și în seria cu BC Mureș, CSU Sibiu pornește cu avantajaul terenului propriu, iar primele două jocuri se vor disputa în Sala Transilvania. Prima partidă a seriei cu formația „militară” este programată luni, 1 mai, de la ora 20:00, iar cea de-a doua va avea loc miercuri, 3 mai, cu începere de la ora 19:00.

CSU Sibiu a avut mult de muncă pentru a ajunge în semfinale. Hardy și compania au avut o misiune grea în fața lui BC Mureș, calificarea venind abia în meciul decisiv al seriei. CSU Sibiu nu a reușit să lege două victorii în fața mureșenilor și astfel seria s-a întins în maxim de meciuri.

Steaua CSM EximBank s-a descurcat mult mai bine în prima rundă a playoff-ului. Bucureștenii au trecut cu 3-0 la general de BCM U Pitești, după trei victorii categorice, fiecare dintre acestea la o diferență de peste 15 puncte.

În acest sezon, CSU Sibiu și Steaua CSM EximBank s-au întâlnit în patru rânduri. „Militarii” s-au impus în trei rânduri, iar sibienii o singură dată, pe teren propriu.

Biletele pentru primele jocuri dintre CSU Sibiu și Steaua CSM EximBank au fost epuizate în mai puțin de 5 ore. Este de așteptat ca fanii sibieni să facă din nou atmosferă incendiară, la fel cum a fost și în meciul decisiv al seriei cu BC Mureș.

Primele două jocuri dintre CSU Sibiu și Steaua CSM EximBank vor fi televizate de către Digi Sport.

foto: CSU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here