CSU Sibiu cedează în meciul patru împotriva Stelei CSM

0
35
foto: CSU Sibiu
foto: CSU Sibiu

CSU Sibiu a cedat în fața celor de la Steaua CSM, scor 63-81, în meciul patru al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. În urma acestui rezultat, echipa sibiană va juca finala mică.

Prima jumătate a actului inaugural a fost una echilibrată, urmând ca echipa lui Dan Fleșeriu să câștige sfertul, scor 25-22. Sfertul secund a fost unul echilibrat, câștigat de bucureșteni la un singur punct. CSU Sibiu a intrat la cabine cu un avantaj de o posesie, scor 45-43. După revenirea de la cabine, steliștii s-au desprins pe tabela de marcaj, având 12 puncte înaintea actului decisiv, scor 65-53. CSU Sibiu nu a mai putut reveni în ultimul act al confruntării și astfel a cedat cu scorul de 63-81.

Marius Runkauskas a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 20 de puncte la care a mai adăugat 5 recuperări și 2 pase decisive. David Dudzinski a terminat partida în double-double cu 16 puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive.

Bogdan Popescu a fost principalul artizan al sibienilor cu 15 puncte, o recuperare și 4 pase decisive. Marcel Davis a terminat cu 11 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here