CSU Sibiu a egalat seria cu Steaua CSM EximBank

0
32
foto: CSU Sibiu
foto: CSU Sibiu

CSU Sibiu s-a impus în fața celor de la Steaua CSM, scor 88-80, în meciul secund al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. În urma acestui rezultat, scorul general al seriei este 1-1.

Gazdele s-au instalat la conducerea partidei încă din debut, câștigând actul inaugural la o diferență de 11 puncte, scor 28-17. Sfertul secund a fost unul echilibrat, sibienii intrând la cabine în avantaj, scor 44-34. După revenirea de la cabine, elevii lui Dan Fleșeriu s-au menținut la conducere, intrând în actul decisiv cu un avantaj de zece puncte, scor 70-60. De această dată, CSU Sibiu nu a mai cedat în sfertul decisiv și astfel se impune cu scorul de 88-80.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Kevin Hardy cu 17 puncte la care a mai adăugat 6 recuperări și 5 pase decisive. Igor Mijajlovic a terminat partida cu 16 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive.

De partea cealaltă, Morris Curry a reușit 23 de puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. Randal Falker a terminat partida cu 14 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive.

Seria se mută la București, meciul trei fiind programat în data de 8 mai, urmând ca meciul patru să se desfășoare în 10 mai. În cazul în care este nevoie, meciul decisiv va avea loc la Sibiu în 13 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here