CSU Sibiu a capotat în sfertul patru al primului meci cu Steaua CSM EximBank

0
29
foto: Ana-Maria Mătușoiu

CSU Sibiu a pierdut avantajului terenului propriu încă după primul meci din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația condusă de Dan Fleșeriu a fost învinsă de Steaua CSM EximBank cu scorul de 84-79.

Într-o sală arhiplină, CSU Sibiu nu și-a putut apăra avantajul terenului propriu. Partida a fost una echilibrată, iar cele două echipe s-au aflat de 15 ori la egalitate, iar de alte 7 ori s-au succedat la conducere. La pauză scorul era egal, 42-42. Sfertul trei a aparținut galben-albaștrilor, care intrau cu 8 puncte avantaj în sfertul decisiv. Elevii lui Dan Fleșeriu s-au blocat apoi pe final de meci, nu au găsit soluții în ofensivă, iar Steaua cu un Morris Curry senzațional a reușit să-și apropie victoria, 84-79.

Kevin Hardy a fost principalul artizan din trupa sibiană cu 23 de puncte, 10 recuperări, o pasă decisivă și 2 intercepții. Cooper a terminat cu 14 puncte, Lalovic cu 13, Popescu cu 12 și Mijajlovic cu 11.

Morris Curry a fost cel mai bun jucător al partidei cu 28 de puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. Randal Falker a contribuit cu 16 și 6 recuperări, iar Malesevic și Runkauskas au înscris fiecare câte 13 puncte.

Meciul doi din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin dintre CSU Sibiu și Steaua CSM EximBank va avea loc miercuri, 3 mai, cu începere de la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here