CSM Oradea se impune la Sibiu și câștigă medaliile de bronz

0
33
foto: CSU Sibiu
foto: CSU Sibiu

CSM Oradea s-a impus pe terenul celor de la CSU Sibiu, scor 72-71, în meciul decisiv al finalei mici. În urma acestui rezultat, orădenii au câștigat medaliile de bronz.

Confruntarea din Sala Sporturilor Transilvania a început cu gazdele la conducerea partidei, care după aproximativ cinci minute de joc aveau un avantaj de 12 puncte, scor 16-4. Elevii lui Dan Fleșeriu s-au impus în actul inaugural al confruntării, scor 24-14. Sfertul secund le-a aparținut oaspeților, care au redus din handicap, venind la doup posesii în spatele adversarului, scor 39-35, la pauza mare.

După revenirea de la cabine, jocul a fost unul echilibrat, scorul înaintea ultimelor zece minute de joc fiind 56-56, în favoarea sibienilor. CSU Sibiu s-a menținut la conducerea partidei până în ultimul minut de joc. Bogdan Popescu a ratat la scorul de 71-70, urmând ca Franklin să marcheze un buzzer beater și să aducă victoria echipei sale.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Igor Mijajlovic cu 16 puncte la care a mai adăugat o recuperare și 3 pase decisive. Marcel Davis a terminat partda cu 14 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

De partea cealaltă, Muhamed Pasalic a reușit 27 de puncte și 3 pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here