CSM Mediaș se impune pe teren propriu în fața celor de la SCM Timișoara 2

0
574

CSM Mediaș se impune în fața celor de la SCM Timișoara 2, scor 66-60, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 7-a a Ligii 1. În urma acestui rezultat, echipa medieșeană ajunge la 5 victorii și 2 înfrângeri.

Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș a început cu formația gazdă la conducere, scorul primelor zece minute de joc fiind 22-14. Medieșenii au avut inițiativ și în sfertul secund, intrând la cabine cu un avantaj de 14 puncte, scor 36-22. În penultimul act al confruntării, timișorenii au reușit să revină în joc, scorul înaintea ultimelor zece minute de joc fiind 51-44. În ultimul act al confruntării, SCM Timișoara 2 le-a dat emoții medieșenilor, reușind să se apropie de adversari.

Cel mai bun marcator al medieșenilor a fost Dominic Csender cu 24 de puncte. Vlad Tincu a reușit 15 puncte, în timp ce Vlad Szekely a marcat 14 puncte.

„Un meci foarte greu, o victorie muncită având în vedere alcătuirea lotului pe care am reușit să o punem în teren astăzi, fără oameni mari, care au fost accidentați. Vreau să le mulțumesc băieților pentru dăruirea și atitudinea pe care au avut-o. Este foarte greu să joci într-o formulă mică, este nevoie de o luptă pentru orice minge, atât în apărare cât și în atac. Am avut niște probleme pe faza ofensivă, niște greșeli, niște incertitudini, dar până la urmă ne-am descurcat” a declarat tehnicianul Mihai Popa la finalul confruntării.

Pentru CSM Mediaș urmează duelul de pe terenul celor de la BC Timba 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here