CSM Mediaș se duelează cu BC Timba 2. Vezi ce a declarat Dominic Csender.

0
56

CSM Mediaș și BC Timba 2 se întâlnesc în etapa a 3-a a Ligii 1 de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș este programată sâmbătă, 4 noiembrie, cu începere de la ora 15.00.

Echipa antrenată de Mihai Popa și Dan Popa vine după un eșec pe terenul celor de la BC Timișoara 2, scor 60-83. De partea cealaltă, BC Timba 2 a reușit un parcurs perfect până acum, reușind două victorii din tot atâtea meciuri.

Jucătorul medieșenilor, Dominic Csender, a vorbit pentru site-ul nostru despre confruntarea de sâmbătă de pe teren propriu:

„Confruntarea cu Timba 2 este foarte importantă pentru noi, deoarece jucăm pe teren propriu. Fără îndoială, au avut un parcurs bun până acum, adjudecându-și toate meciurile, însă asta se va termina în meciul cu noi.

Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru faptul că au venit în număr atât de mare la primul meci, fără ei nu am fi reușit să câștigăm. Atmosfera creată de ei a fost incredibilă și mi-aș dori să vină în continuare la meciuri în număr la fel de mare și de ce nu, chiar să umplem sala. Știm că suntem o echipă tânără și încă progresăm, dar o să facem tot ce ne stă în putere să nu îi dezamăgim cu jocul nostru cu atât mai mult sub aclamațiile lor.”

Acesta a vorbit și despre eșecul cu BC Timișoara 2:

„Partida de la Timișoara a fost ceva ce nu se va mai întâmpla. Ei au jucat un baschet de calitate și noi nu. Meritau să câștige acel meci.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here