CSM Mediaș a obținut calificarea la turneul semifinal, deși a pierdut cu CSM Sighet

0
1301

CSM Mediaș a cedat pe teren propriu, scor 74-94, în fața celor de la CSM Sighet. Formația medieșeană a obținut calificare în faza semifinală, după ce ACS Târgu-Jiu a cedat astăzi pe terenul celor de la BC Timba 2.

Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș a început cu formația oaspete la conducere, aceștia având un avantaj de 13 puncte la finalul primului act, scor 20-33. Medieșenii au revenit în sfertul secund, scorul indicat de tabela de marcaj la pauza mare fiind 43-43.

După revenirea de la cabine, oaspeții au turat din nou motorele, scorul penultimului act fiind 55-73. Ultimul act a aparținut tot echipei din Sighet, care s-a impus cu scorul de 94-74.

Tehnicianul echipei gazde, Mihai Popa a vorbit pentru site-ul nostru la finalul confruntării de astăzi:

„În mod normal nu trebuie să se vadă o relaxare, ținând cont că eram calificați. Noi am pregătit ceva la antrenamente și nu mi-a plăcut această atitudine, pe care a avut-o majoritatea, nu pot să spun de tot lotul. Nu mi-a plăcut atitudinea la majoritatea jucătorilor, mai ales pe fază defensivă. Sunt niște chestii pe care nu le accept și nu este bine să ne batem joc de munca noastră. Cu cât muncim, avem șansa să demonstrăm la fiecare meci că suntem mai buni și din păcate astăzi nu am demonstrat. N-am demonstrat nimic, rămâne de văzut, mai avem mult de muncă. Vom vedea cum va decurge perioada următoare. În primul rând vreau să mulțumesc publicului, care a fost alături de noi și să le urez sărbători fericite.”

Mihai Popa a vorbit și despre faza semifinală a Ligii 1:

„Avem mult de muncă, o să fie echipe mult mai tari. Vom vedea cum o să ne adaptăm în această perioadă de iarnă, să vedem dacă vom putea face transferuri, să vedem în funcție de bugetul pe care îl vom avea. Cu siguranță avem nevoie de întăriri, nu avem nici un om mare. Ne trebuie o poziție 5 clasică să ne ajute.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here