Cristian Pustai: „Mi-aș dori ca de această dată rezultatul final să fie favorabil pentru noi ”

0
22

Gaz Metan Mediaș se deplasează pe terenul celor de la CSM Iași, într-o partidă contend pentru etapa a 11-a din cadrul play-out-ului Ligii 1. Tehnicianul medieșenilor, Cristian Pustai a prefațat această confruntare.

„Mi-aș dori ca de această dată rezultatul final să fie favorabil pentru noi și jocul să fie tot așa de bun ca și în tur, ar fi ideal. Se întâlnesc primele două echipe, dar mai sunt încă multe puncte puse în joc. Pe lângă acest meci cu Iașiul, pe noi ne așteaptă un parcurs destul de greu pentru că jucăm cu Chiajna, Pandurii și Timișoara, o echipă se luptă pentru a rămâne în Liga 1, alta să meargă la baraj și una să retrogradeze. Sunt trei meciuri cu trei echipe care încă mai au un obiectiv. În rest, este o săptămână de foc, care începe întotdeauna cu primul meci, cel cu Iașiul, care este foarte important. Ca și efectiv, lipsește doar Crețu care este suspendat, mici probleme în săptămâna aceasta, dar sper ca până la ora jocului să fie restul jucătorilor valizi”, a declarat tehnicianul.

Confruntarea este programată vineri, 19 mai, cu începere de la ora 20.30, în direct la DigiSport, DolceSport și Look TV.

video: Nova TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here