BC CSU Sibiu se bazează în continuare pe Kendrion

0
33
foto: CSU Sibiu
foto: CSU Sibiu
După ce anul trecut s-a alăturat familiei galben-albastre, compania Kendrion continuă și în sezonul 2017/2018 alături de BC CSU Sibiu. Susținători înflăcărați ai echipei sibiene în sezonul trecut, reprezentanții Kendrion au decis să sprijine în continuare performanța echipei.

Kendrion a fost printre primele companii din zona industrială vest care s-a implicat în sprijinirea baschetului sibian, în sezonul trecut. Așa cum au afirmat încă de atunci, reprezentanții companiei au decis să prelungească parteneriatul și în sezonul 2017/2018.

”Fără a sta prea mult pe gânduri, am decis să rămânem și în acest sezon alături de echipa BC CSU Sibiu. În sezonul trecut am avut parte de meciuri palpitante, în care jucătorii au luptat cu multă forță și ambiție iar noi, ca susținători, am trăit atât clipe de bucurie, cât și de tristețe alături de echipă. Precum o mare familie, mergem împreună mai departe. Dorim să urăm pe aceasta cale membrilor echipei BC CSU Sibiu mult succes în noul sezon, cât și să stabilească un nou record de meciuri câștigate!”, a declarat Andra Boboc, administrator al societății Kendrion Automotive (Sibiu) SRL.

”Pentru noi, faptul că reprezentanții companiei Kendrion Automotive au decis să continue parteneriatul cu echipa noastră de baschet nu poate decât să ne bucure. I-am simțit tot sezonul trecut alături de noi, i-am avut în sală, la fiecare meci și suntem extrem de mândri că ne sunt mereu aproape”, a declarat Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

*  *  *

Kendrion Automotive (Sibiu) SRL este o companie specializată în domeniul fabricării de componente si subsisteme electronice si electromagnetice. La baza acestei societăţi s-a aflat firma Kuhnke Production Romania SRL. După mai bine de 15 ani de dezvoltare continuă, în anul 2013, Kuhnke devine membră a grupului Kendrion, cu sediul în Zeist, Olanda. O companie care are peste 2.700 de angajați, în 15 țări. Grupul Kendrion proiectează, produce și comercializează componente și sisteme electromagnetice inovatoare. Dispune de o rețea de vânzări puternică la nivel internațional, inclusiv în Asia și pe continentul american.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here