BC CSU Sibiu continuă seria partidelor de pe teren propriu

0
577
foto: csusibiu.ro

BC CSU Sibiu continuă seria partidelor de pe teren propriu și va primi vizita Politehnicii Iași, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Pentru trupa lui Dan Fleșeriu este al treilea meci consecutiv pe care îl va juca în Sala Transilvania, dar nu și ultimul din această serie. În ultimul meci din 2017, BC CSU Sibiu va primi vizita lui Dinamo București, iar în startul lui 2018 pe malurile Cibinului va poposi CSM CSU Oradea.

O noua misiune facilă pentru „galben-albaștri”. Calculele hârtiei o arată drept favorită clară pe BC CSU Sibiu în fața Politehnicii Iași. Formația din Moldova a reușit primul succes din acest sezon, după ce s-a impus cu scorul de 84-66 pe terenul lui Dinamo București. BC CSU Sibiu s-a impus categoric în ultimul meci, 91-59 în fața lui BC Mureș, dar a profitat de faptul că echipa lui Szaszgaspar Barnabas este una decimată. În acest sezon BC CSU Sibiu are un parcurs perfect pe teren propriu, cu 5 victorii, două foarte prețioase în fața lui U BT Cluj-Napoca și CSM Steaua EximBank.

Jucătorii români de la BC CSU Sibiu, exceptându-l pe veteranul Bogdan Popescu, au jucat duminică pentru echipa secundă în liga secundă contra lui CSM Ploiești. Mirel Dragoste s-a remarcat cu 31 de puncte marcate la Ploiești. La victoria cu scorul de 110-96 au mai contribuit: Paliciuc – 20 de puncte, Gheorghe – 13, Brosser – 11, Banciu – 9, Petică – 8.

Partida dintre BC CSU Sibiu va putea fi urmărită pe canalul de youtube al FRB TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here