BC CSU Sibiu câștigă meciul cu BC SCM Timișoara. Monyea Pratt a înregistrat primul triple-double al sezonului

0
289
Foto: Cristi Cojocaru / Emotii Galben-Albastre (Facebook)

BC CSU Sibiu a obținut o victorie importantă pe teren propriu în fața vecinei de clasament, BC SCM Timișoara. După acest succes, formația sibiană ajunge la 10 victorii în actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin și urcă pentru moment pe poziția secundă a primei ligi de baschet din România.

Cele două echipe nu au început meciul cu motoarele turate. BC CSU Sibiu a profitat de jocul pe tranziție și reușea să câștige primul sfert, 16-13. Nici în secvența secundă nu s-a marcat foarte mult, însă echipa oaspete a reușit să câștige această perioadă de joc la limită, 17-16, iar după 20 de minute de joc se intra la cabine cu un scor din baschetul feminin, 32-30. Echipa gazdă a preluat frâiele jocului în sfert trei. Sibienii s-au dezghețat și în ceea ce privește jocul de la distanță și au luat o opțiune importantă în câștigarea meciului, după un parțial de 25-18. În sfertul patru diferența a crescut și mai mult, iar oaspeții nu au mai putut pe final decât să mai reducă din handicap. BC CSU Sibiu a învins la final pe BC SCM Timișoara cu scorul de 81-73.

Monyea Pratt a fost cel mai bun jucător al meciului, el reușind primul triple-double în LNBM în actuala stagiune. Americanul a încheiat partida cu 14 puncte, 12 recuperări și 10 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 34 de unități.

Tyler Laser a fost din noul cel mai bn marcator pentru BC CSU Sibiu cu 18 puncte, plus 4 recuperări. Lawrence Kinnard a făcut și el un meci bun, încheiat cu 17 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Fostul jucător al lui BC CSU Sibiu, Octavian Popa Calotă, a făcut și el un joc bun, cu 21 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Mijajlovic și Jeremic au terminat cu 14 puncte fiecare pentru Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here