Argint pentru Zudor Iulia Melinda la Campionatul Național de alergare montană. Locul trei pentru Peter Herman

0
49

Câmpulung Moldovenesc a găzduit pentru prima dată acest campionat, însă traseul excelent de competiţie, cu lungimi şi diferenţe de nivel optime pentru fiecare categorie în parte îl vor face de acum înainte o locaţie constantă în calendarul evenimentelor de alergare montană.

Competiţia a fost organizată de Federaţia Română de Atletism, subcomisia pentru alergare montană cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc. Partenerii competiţiei au fost Clubul CSM Rarăul şi Asociaţia „Hai în Bucovina”.

Distanţele pe care se s-a alergat au fost următoarele:

  • Juniori mari cat. 1 feminin 4 km, diferență nivel aproximativ 600 m
  • Juniori mari cat. 1 masculin 8 km, diferență nivel aproximativ 800 m
  • Seniori feminin 8 km, diferență nivel aproximativ 800 m
  • Seniori masculin 12 km, diferență nivel aproximativ 1100 m

Participarea s-a făcut individual și pe echipe la categoria juniori 1 şi seniori.

Dar nu numai seniorii şi juniorii 1 s-au putut bucura de un concurs de alergare montană, ci şi juniorii III şi copii, deoarece în aceeaşi zi a fost organizată şi Cupa „Rarăul” de alergare montană, la care au fost invitaţi să participe juniori III şi copii legitimaţi şi nelegitimaţi.  Scopul acestei competiţii a fost de a atrage cât mai mulţi iubitori ai sportului în natură şi de a deschide apetitul copiilor pentru alergările montane.

Medieșeanca Zudor Iulia Melinda, componentă a CSS Mediaș a obținut argintul la junioare pe distanța de 4 km, terminând cursa în 25:50 minute. Peter Herman a obținut bronzul la cursa de 8 km juniori, timpul reușit de acesta fiind 46:27.

În clasamentul pe echipe la juniori, CSS Mediaș s-a clasat pe locul secund. Echipa a fost compusă din Peter Herman, Andrei Voican și Raul Cristian Cioc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here