Andreea Dragoman a obținut argintul cu echipa României

0
23

Echipa de junioare a României a obținut medaliile de argint, după ce a fost învinsă în finală de Rusia cu scorul de 3-0.  Echipa României a fost compusă din Adina Diaconu, Andreea Dragoman și Mihaela Plăeșu.

Adina Diaconu a pierdut primul joc al finalei, scor 2-3, urmând ca în mecul secund, Dragoman să cedeze cu același scor, 2-3. Tania Plăian a înfruntat-o pe Kristina Kazanțeva, cedând 2-3, titlul european fiind câștigat de Rusia.

Joi este programat startul meciurilor de pe tabloul de dublu feminin, iar Dragoman și Diaconu sunt principalele favorite ale competiției.

Drumul spre finală

Junioarele României au făcut parte din Grupa A, acolo unde au reușit doar victorii. S-au impus 3-1 cu Croația, 3-1 cu Franța și 3-1 cu Slovenia. În optimile competiției, România a întâlnit Turcia, echipă pe care a învins-o cu scorul de 3-1. Adina Diaconu s-a impus în fața lui Betul Nur Kahram și Simay Kulakceken, scor 3-0, respectiv 3-1. Andreea Dragoman a închis meciul, impunându-se cu 3-0 cu Kulakceken.

În sferturi, junioarele au trecut de Cehia, cu același scor, 3-1. Diaconu s-a impus 3-1 cu Slezakova și 3-0 cu Cechova, iar Dragoman a învins-o cu 3-1 pe Cechova. Același scor a fost consemnat și în semifinale, în fața Azerbaijanului. Diaconu s-a impus 3-0 cu Chen Xingtai și 3-1 cu Jing Ning, în timp ce Dragoman s-a impus cu 3-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here