Gaz Metan cedează categoric pe terenul campioanei

0
28
foto: digisport.ro
foto: digisport.ro
Gaz Metan Mediaș a cedat în prima etapă a noului sezon al Ligii 1, scor 0-3, pe terenul campioanei en-titre, Viitorul Constanța.

Confruntarea de la Ovidiu a început cu un moment de reculegere în memoria lui Ioan Aloman, fostul organizator de competiții al medieșenilor. Prima ocazie importantă a partidei a fost consemată în minutul 15, atunci când Chițu a șutat pe lângă poarta lui Greab, din 8 metri, după o gafă în apărarea Gazului.

Replica medieșenilor a venit în minutul, Alexandru Curtean reluând slab, de la 16 metri. Ovidiu Herea și Romario Benzar au ratat două ocazii importante. La un minut distanță, în minutul 31, Aurelian Chițu a fost blocat de Greab, însă la a doua încercare a reușit să marcheze. Viitorul și-a majorat avantajul în minutul 36, Ganea marcând dintr-o lovitură liberă.

Tehnicianul Cristian Pustai a efectuat prima modificare la pauză, Ionuț Voicu intrând în locul lui Alexandru Curtean. În minutul 56, Țucudean a trimis puțin pe lângă poarta lui Greab. Campioana en-titre și-a majorat avantajul în minutul 62, Țucudean marcând cu capul din 6 metri.

Alexandru Buziuca a intrat în minutul 63 în locul lui Sergiu Popovici. Darius Olaru a pasat perfect pentru Buziuc, care a rămas singur cu portarul, însă acesta a șutat pe lângă poarta Viitorului. Ovidiu Bic a fost înlocuit de Andrei Târcoveanu. Cristian Danci a fost aproape de a deschide scorul, mingea trimisă de acesta din lovitură liberă fiind respinsă în bară de Rîmniceanu.

Echipele de start

FC Viitorul: Rîmniceanu – Boli, Țîru, M. Constantin, Ganea – Benzar, Nedelcu, Casap – Chițu, Țucudean, Herea
Rezerve: Buzbuchi – Dumitraș, Ciobanu, Lopez, Cicâldău, Purece, Băluță

Gaz Metan Mediaș: Greab – Zderic, Khubutia, Danci, Bușu – Mitic, Bic – Popovici, Curtean, Olaru – Golubovic
Rezerve: Pleșca – Gomes Pereira, Tîrcoveanu, Trif, Voicu, Buziuc, Păcurar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here